UtopiaZone

1. Εγώ ειμί ο διαχειριστής σου, όστις εξήγαγόν σε εξ οίκου δουλείας - για το στίχοι λέω - ουκ έσονται σόι διαχειριστές έτεροι πλην εμού - τους υπόλοιπους τους έχω εδώ δίπλα για να λέμε ότι έχουμε συμμετοχική δημοκρατία

2. Ου ποιήσεις σεαυτώ είδωλον - και να θες δεν μπορείς - ουδέ παντός ομοίωμα όσα εν τω ουρανώ άνω και εν τη γη κάτω - και τ’ αντίστροφο όταν πιείτε πολύ - και όσα εν τοις ουίσκοις και βότκοις και ό,τι προτιμά ο καθείς τέλος πάντων, ου προσκυνήσεις μηδέ λατρέψεις

3. Ου λήψεις το όνομα - και άλλες ιδιότητες ή μέλη του σώματός - του διαχειρισή σου επί ματαίω (κάνε κι εσύ καμιά δουλειά δλδ)

4. Το Σάββατο πάτε καμιά εκδρομή, καμιά βόλτα, βγείτε έξω... αλλά ΜΗΝ με σπάτε τ’ αρχίδια με προσευχές... θέλω και μια μέρα για πάρτη μου... γκέγκε;

5. Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου μπας και σε θυμηθούν στην διαθήκη τους

6. Ου φονεύσεις - καλά αυτό το έβαλα απλώς για να συμπληρώσω την δεκάδα...δεν είναι πρώτης προτεραιότητας... μην το πάρετε πολύ σοβάρα

7. Ου μοιχεύσεις - όποιος είναι τόσο μαλάκας ώστε να παντρευτεί μία, την στιγμή που εκεί έξω κυκλοφορούν εκατομμύρια, του αξίζει να κοπεί το σεξ... είχα σκεφτεί να εκτελείται... αλλά δεν θα είχε πλάκα

8. Δούλεψε να φας και κλέψε για να έχεις... κι άμα έχεις δυο χιτώνες δώσε τον έναν σε άλλον... πρόσεξε: χιτώνες ε; όχι τα τόμι και τα μπέρμπερις

9. Ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου... τους άλλους γάμησέ τους

10. Ουκ επιθυμήσεις πάντα όσα τω πλησίον σου εστί...μαλακίες κάνεις και μόνος σου...

Πριν αρχίσετε τις μαλακίες κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωσις κλπ... πρέπει να ξέρετε ότι κανείς δεν είναι σαν κι εμένα... κι επιπλέον ότι, πιο δίκαια απ’ όλα μοίρασα το μυαλό...
Όλοι πιστεύετε ότι έχετε πολύ!!!

Ετικέτες: διαχείριση

Κοινή χρήση

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Ο κύριος με τα Σου?
Δε θα κεράσετε τίποτις καλέ? Τόσες τιμές και αξιώματα...

Όργιο, εγώ διαχείριση μαζί σου, δεν αναλαμβάνω
Δε θα τα κάνεις εσύ λίμπα κι εγώ θα μαζεύω τα σπασμένα... λάντζα έχω κάνει στα νειάτα μου
Όσο για γλάστρα, δε φτουράω πλέον, καθώς τα άκανθα είναι μεγαλύτερα απ' τα άνθη μου

Με γεια σου πάντως, και η φωνή... κορμάρα ;-)

Απάντηση σε αυτό

αχαχαχαχα!!
ποιός να φύγει από δω με τέτοιον διαχειριστή;;;
εμένα όμως γιατί δεν μου δόθηκε απ' αυτό που όλοι πιστεύουν ότι έχουν πολύ;;
ε;;

Απάντηση σε αυτό

Χα χα χα ! ρίξτα, όλα !... εγκρίνεσαι...
Θα γίνει του Μπελαστέρι το κάγγελο !

(μικρός, παπαδάκι ήσουνα ? ? γιατί... πολλά κατέχεις !...)

Απάντηση σε αυτό

θεέ προσκυνώ σε!!!

Απάντηση σε αυτό

Θα μας τρελανεις βρε Μπαλίφωνη!
Πως γινεται ενας θεος που στελνει την κορη του αντι του υιου του,
ταυτοχρονα να ειναι και φαλοκρατης!!!???
Βρε μπας κι εβαλε ο διαβολακος, την ουρα του παλι?

Απάντηση σε αυτό

Ελθέτω η βασιλεία σου
Γεννηθήτω το θέλημά σου
γλιάψ γλιάψ γλιάψ...

Απάντηση σε αυτό

κάτι τέτοια έλεγε και ο ααρών τέκνο μου...και τον έκοψα την γλώσσα...ενώ ο βενιζέλος που πιστεύει τον είδες; λαλίστατος....
άμα θες να ξανατραγουδήσεις λοιπόν με τεντζερέδια στο κεφάλι...να προσέχεις πως μιλάς μην σε στείλω τον βγενόπουλο...

Απάντηση σε αυτό

Αχ ρε μανια που την εχετε !!!
Αφήστε ρε τιποτα και για μενα, ολα μου τα πείρατε
Ευαγγέλια και Αποστόλους ο Παλιοχαρακτήρας ... τρομαρα του
Τις δεκα εντολές ο Μπαλιστέρι
Εγω ρε σεις τι θα κάνω;
Τον τραγουδιάρη ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ζητειται μπαντα ... εγω τραγουδιστης !!!!

Αλλά για ενα πείσμα σας και μόνο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

Απάντηση σε αυτό

κατσε ρεεε
και να υποθεσω οτι εδω ειναι το ορος σινα
μην μου θυμιζεις οσο θυμαμαι εκεινη την καμηλα που
καβαλικευσα στο σινα και μου πεσα τα πακια
το κερατο μου

Απάντηση σε αυτό

Ω τι εξελίξεις!
Βάλε και καμιά εικόνα με το μάτι του θεού, κυκλοφορεί στο Internet, αφού προχωράει τόσο η τεχνολογία κι ο κύριος μετά Σου...

Απάντηση σε αυτό

ρε συ πολυ ομορφο σε βλεπω τελευταια
εχω πολυ καιρο να γαμησω η φταιει αυτη η Αλβανικη που καπνισα;;;;

Απάντηση σε αυτό

RSS

Πληροφορίες

poihtikh adeia poihtikh adeia δημιούργησε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο Ning.

Βίντεο

Σημειώσεις

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ

Δημιουργήθηκε από τον/την flyingcat 28 Ιουν 2009 at 21:46. Τελευταία ενημέρωση: flyingcat 28 Ιουν.

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 23 Ιουν 2008 at 23:42. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Ιουν. 23, 2008.

ΜΗΝ πετάτε τα εισιτήρια !!!

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 27 Μάι 2008 at 5:10. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 27, 2008.

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 20 Μάι 2008 at 0:53. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 23, 2008.

© 2009   Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia στο Ning.   Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Απόρρητο  |  Όροι χρήσης

Συνδεθείτε για να συνομιλήσετε
Technorati Profile