Λυπούμαστε, αυτή η συζήτηση έχει μόλις κλείσει και δεν γίνονται δεκτές περαιτέρω απαντήσεις.
Παλιό παιχνίδι, γνωστό από ένα άλλο φόρουμ το οποίο δεν υπάρχει πια από όσο ξέρω. Λέγεται "Πες κάτι για τον από πάνω σου".
Οι οδηγίες και οι κανόνες είναι απλοί.
1) Σκοπός τού παιχνιδιού είναι να γράψουμε κάτι στο μέλος που μόλις έγραψε κάτι εδώ (στον από πάνω μας δηλαδή), πριν μάς προλάβει άλλος. Αυτό που θα τού πούμε, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αυτοσχεδιάστε και θα δούμε τι θα βγει.
2) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ! Όταν έρθει κάποιος κάτω από αυτό μου το ποστ για να μού πει αυτό που θέλει, δεν μπορώ εγώ να τού γράψω καπάκι κάτω από την απάντησή του. Θα πρέπει να περιμένω να τον ξαναπετύχω σε κάποια άλλη στιγμή που θα έχει ποστάρει εδώ και με την προϋπόθεση ότι δε θα έχει προλάβει κάποιος άλλος πριν από εμένα. ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ poihtikh adeia ΘΑ ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Γράφω κάτι εγώ και έρχεται και μού απαντάει ο balistreri.
Εάν τού απαντήσω καπάκι, έχω κάνει ζαβολιά που θα την πληρώσω με διαγραφή τής απάντησής μου.
Εάν -εντωμεταξύ- μέχρι να σβηστεί η απάντησή μου, έρθει ο balistreri από κάτω μου και μού απαντήσει, έχει κάνει κι εκείνος ζαβολιά.
Είναι για να το πω πιο απλά, σα να διπλοπαρκάρεις (είσαι παράνομος δηλαδή) και να έρχεται κάποιος άλλος να τροπλοπαρκάρει δίπλα σου (και οι δύο την έχουν κάνει τη ζαβολιά τους δηλαδή). Ο γερανός θα έρθει να τα πάρει και τα διπλοπαρκαρισμένα και τα τριπλοπαρκαρισμένα.
- ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ (CHAT) ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!
- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.
- ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.
3) Έχει πολλή πλάκα το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπορεί να εξελιχθεί σε ακόμα μεγαλύτερη. Είναι η ευκαιρία να τα χώσετε σε όποιον θέλετε, να τού γράψετε στιχάκια, να τού κάνετε αφιέρωση, να τον ρωτήσετε, βάζοντάς τον στην πρίζα να θέλει να σάς απαντήσει, μόνο όμως όταν θα σάς ξαναπετύχει από πάνω του, να τού κάνετε ερωτική εξομολόγηση, αχαχαχαχαχαχα.. Εκφραζόμαστε ελεύθερα!
4) Ανακεφαλαιώνοντας:
α. περιμένουμε να ποστάρει το συγκεκριμένο μέλος στο οποίο θέλουμε να πούμε κάτι.
β. Ενεργούμε γρήγορα πριν μάς προλάβει άλλος! Στην ανάγκη απαντάμε με μια λέξη και μετά μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία τής απάντησής μας μέσα σε 15 λεπτά (μετά δεν μπορούμε).
γ. Το ζητούμενο είναι να προλάβουμε να γράψουμε από κάτω του.
δ. Η μόνη δέσμευση είναι ότι: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ (κανόνας 2).
Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής. Κάποια παιδιά ίσως να το γνωρίζουν το παιχνίδι, οπότε ας το ξεκινήσουν εκείνοι πρώτοι για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι πολύ απλό.
Ξεκινάμε κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!
Ετικέτες;
Προστέθηκε από το μέλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ
Προστέθηκε από το μέλος ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ
Προστέθηκε από το μέλος Pandora
Δημιουργήθηκε από τον/την flyingcat 28 Ιουν 2009 at 21:46. Τελευταία ενημέρωση: flyingcat 28 Ιουν.
Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 23 Ιουν 2008 at 23:42. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Ιουν. 23, 2008.
Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 27 Μάι 2008 at 5:10. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 27, 2008.
Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 20 Μάι 2008 at 0:53. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 23, 2008.
3 μέλη
5 μέλη
5 μέλη
11 μέλη
1 μέλος
© 2009 Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia στο Ning. Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο