UtopiaZone

Παλιό παιχνίδι, γνωστό από ένα άλλο φόρουμ το οποίο δεν υπάρχει πια από όσο ξέρω. Λέγεται "Πες κάτι για τον από πάνω σου".

Οι οδηγίες και οι κανόνες είναι απλοί.

1) Σκοπός τού παιχνιδιού είναι να γράψουμε κάτι στο μέλος που μόλις έγραψε κάτι εδώ (στον από πάνω μας δηλαδή), πριν μάς προλάβει άλλος. Αυτό που θα τού πούμε, μπορεί να είναι οτιδήποτε. Αυτοσχεδιάστε και θα δούμε τι θα βγει.

2) ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ! Όταν έρθει κάποιος κάτω από αυτό μου το ποστ για να μού πει αυτό που θέλει, δεν μπορώ εγώ να τού γράψω καπάκι κάτω από την απάντησή του. Θα πρέπει να περιμένω να τον ξαναπετύχω σε κάποια άλλη στιγμή που θα έχει ποστάρει εδώ και με την προϋπόθεση ότι δε θα έχει προλάβει κάποιος άλλος πριν από εμένα. ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟ, Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ poihtikh adeia ΘΑ ΤΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
Γράφω κάτι εγώ και έρχεται και μού απαντάει ο balistreri.
Εάν τού απαντήσω καπάκι, έχω κάνει ζαβολιά που θα την πληρώσω με διαγραφή τής απάντησής μου.
Εάν -εντωμεταξύ- μέχρι να σβηστεί η απάντησή μου, έρθει ο balistreri από κάτω μου και μού απαντήσει, έχει κάνει κι εκείνος ζαβολιά.

Είναι για να το πω πιο απλά, σα να διπλοπαρκάρεις (είσαι παράνομος δηλαδή) και να έρχεται κάποιος άλλος να τροπλοπαρκάρει δίπλα σου (και οι δύο την έχουν κάνει τη ζαβολιά τους δηλαδή). Ο γερανός θα έρθει να τα πάρει και τα διπλοπαρκαρισμένα και τα τριπλοπαρκαρισμένα.

- ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ (CHAT) ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ!
- ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.
- ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.

3) Έχει πολλή πλάκα το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπορεί να εξελιχθεί σε ακόμα μεγαλύτερη. Είναι η ευκαιρία να τα χώσετε σε όποιον θέλετε, να τού γράψετε στιχάκια, να τού κάνετε αφιέρωση, να τον ρωτήσετε, βάζοντάς τον στην πρίζα να θέλει να σάς απαντήσει, μόνο όμως όταν θα σάς ξαναπετύχει από πάνω του, να τού κάνετε ερωτική εξομολόγηση, αχαχαχαχαχαχα.. Εκφραζόμαστε ελεύθερα!

4) Ανακεφαλαιώνοντας:
α. περιμένουμε να ποστάρει το συγκεκριμένο μέλος στο οποίο θέλουμε να πούμε κάτι.
β. Ενεργούμε γρήγορα πριν μάς προλάβει άλλος! Στην ανάγκη απαντάμε με μια λέξη και μετά μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία τής απάντησής μας μέσα σε 15 λεπτά (μετά δεν μπορούμε).
γ. Το ζητούμενο είναι να προλάβουμε να γράψουμε από κάτω του.
δ. Η μόνη δέσμευση είναι ότι: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΑΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟ (κανόνας 2).

Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής. Κάποια παιδιά ίσως να το γνωρίζουν το παιχνίδι, οπότε ας το ξεκινήσουν εκείνοι πρώτοι για να καταλάβουν και οι υπόλοιποι. Σε γενικές γραμμές όμως, είναι πολύ απλό.

Ξεκινάμε κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει!

Υ.Γ: Οι ερωτήσεις δεν είναι αφορμή διαλόγου και καλό θα είναι να μη μάς παρασύρουν να απαντήσουμε καπάκι στον από πάνω μας, αχαχαχαχαχα. Αν μάς παρασύρουν, ατυχήσαμε! Θα σβηστεί η απάντησή μας από τον poihtikh adeia.

Κοινή χρήση

Απάντηση σε αυτό

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

α, ου, ναι, ναι έτσι....ναι ναι συνέχισε....ναι με φτιάχνεις....α, α, ω,ωωωωωω....(κι εμένα πρώτη μου φροά είναι...μια που δεν έχεις πρόβλημα με τις πρώτες φορές....και είσαι από πάνω μου)...χαχαχαχαχα...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Απάντηση σε αυτό

μαργαριτάρια έχω πολλά
κι από φούντες (ουουου) χίλιες...
κι όλα τ’ αστέρια σαν κι εσέ...
εγώ τα κάνω μπίλιες....
αν είσαι άστρο συ λαμπρό
είμαι ο ήλιος σου εγώ...

Απάντηση σε αυτό

καλά, βρε μουρλοκομεία.
ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και αρχίσατε διάλογο;
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

Απάντηση σε αυτό

εγώ δεν έκανα διάλογο...έπαιξα κανονικά...και μετά ο-η από πάνω μου έκανε τριάλογο και μετά εγώ τετράλογο...και τώρα εσύ πεντάλογο....στα πόσα άλογα κερδίζουμε;

Απάντηση σε αυτό

πάντα είχα συμπάθεια στα γαϊδούρια όπως και στις γαϊδούρες όπως εγώ, αχαχαχαχαχαχα
κύριε λυκολέοντα, μού ήρθε φλασιά και το θυμήθηκα.
αν πετύχει και συμμετέχουν τα παιδιά, θα γελάσουμε πολύ.

και για να μην ξεφεύγουμε από το παιχνίδι, η πόρτα τού κελιού άνοιξε, αλλά ποιός βγαίνει;

---------------------------------

φτου! με πρόλαβε η παλιοσειρά, αχαχαχαχαχαχα!
τι να σού πω τώρα εσένα, ε;
αφού σκοπός σου είναι να κάνεις το παιχνίδι μπάχαλο για να γελάσουμε, αχαχαχαχαχαχα

---------------------------------

κι εσύ βρε inner με πρόλαβες;
για πες μου.. κατάλαβες τού κανόνες τώρα;

Απάντηση σε αυτό

καλά τα πας με το copy-paste παλιοσειρά, ε;
είναι από τα λίγα κείμενά που ποστάρεις, που έχουν τόνους και τελείες, αχαχαχαχαχαχα

τελικά πετάει ο γάιδαρος και μας σηκώνει και μάς παίρνει!

Απάντηση σε αυτό

κι εγώ...ξανθιά είμαι...φυσική...χαροπαλιατήρα....είσαι από πάνω...άμα σε βάλω από κάτω μου...

Απάντηση σε αυτό

Την είδα την ξανθούλα
με το υψηλό τονάζ
να βγάζει μιαν αμπούλα
να κάμει ντεκαπάζ...

Απάντηση σε αυτό

είσαι μια μάρκα εσύ...
gismo!!!! :PPPPPPP

Απάντηση σε αυτό

τωρα νιωθεις λιγο καλυτερα??? ;p

Απάντηση σε αυτό

Όμορφα γράφεις.... ελπίζω μόνο να μην σημαίνει κάτι προσωπικό για σένα το νικ σου... πόνος...

Απάντηση σε αυτό

κομητά μου μοντεχρίστο
βγάλε το βρακί ή σκίσ’ το
άσε μόνο τις ζαρτιέρες
κι έχω να φιλήσω μέρες

αγαπώ όλες τις στάσεις
και φιλώ με …προεκτάσεις.
Άσε μόνο την φανέλα,
βάλε όπισθεν και ..έλα !

Απάντηση σε αυτό

RSS

Πληροφορίες

poihtikh adeia poihtikh adeia δημιούργησε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο Ning.

Σημειώσεις

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ

Δημιουργήθηκε από τον/την flyingcat 28 Ιουν 2009 at 21:46. Τελευταία ενημέρωση: flyingcat 28 Ιουν.

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 23 Ιουν 2008 at 23:42. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Ιουν. 23, 2008.

ΜΗΝ πετάτε τα εισιτήρια !!!

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 27 Μάι 2008 at 5:10. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 27, 2008.

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 20 Μάι 2008 at 0:53. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 23, 2008.

© 2009   Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia στο Ning.   Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Απόρρητο  |  Όροι χρήσης

Συνδεθείτε για να συνομιλήσετε
Technorati Profile