UtopiaZone

Ας ορισουμε τα νεα δεδομενα σχετικα με τη διαχειρηση της Ουτοπιας.

Κοινή χρήση

Οι απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση έχουν κλείσει.

Απαντήσεις σε αυτή τη συζήτηση

Ποιος ποιοι αναλαμβανουν λοιπον τη διαχειριση? και με τι ορους - αρχες?
Εκεινο που βλεπω εγω σημερα ειναι Καποιοι εφυγαν δυσαρεστημενοι, καποιοι αλλοι συμφωνουν με οτι εγινε και μενουν, υπαρχουν αναποφασιστοι και προβοκατορες.
καλη ωρα ο Ασιμος Δεν ειναι μαλακια να χρησιμοποιει το ονομα του Ασιμου? Δεν ειναι μαλακια να ριχνει κομματια με copywrite? Μηπως δεν το ειπαμε περι ΑΕΠΙ? Μηπως τελικα το κανει επιτηδες? Παιδια οσο καθυστερουμε να παρουμε μια αποφαση τα πραγματα δυσκολευουν. Η ΑΕΠΙ ειναι σχεδον 600 ευρω το χρονο και πρεπει να κανουμε μια συμβαση. Αλλα αυτα πρεπει να γινουν συντομα - αμεσα. Μεχρι τοτε θα βγαλω ανακοινωση να μην ανεβαζουν κομματια με copywrite κι αν το κανουν εγω θα τα σβηνω μεχρι ν αποφασισουμε. Κι αν εγινα τοσο ψειρας ειναι γιατι πολλα υποψιαζομαι κι ακομη πολλα περισσοτερα περιμενω πλεον.
Συμφωνω με την απόφαση σου να σβήνεις έργα των οποιών δεν έχουμε την άδεια να δημοσιευουμε. Αυτό που δεν συμφωνω έιναι η δυνατότητα να ανεβάζουμε έργα άλλων. Αυτό το χώρο το βλέπω σαν ένα χώρο να ανεβάσουμε τα δικά μας έργα. Είμαι εδώ για να έρθω σε επαφή με καινούργιες δημιουργίες και να δέιξω τις δημιουργίες μου σε ανθρώπους που εκτιμώ. Δεν θέλω να ακούσω Άσιμο (το οποίον υπερλατρεύω ) ή να διαβάσω Καβάφη. Δεν θέλω ούτε καν να δώ έργα του Φασιανου ή Live videos της Bjork. Όσο και αν μου αρέσουν όλα αυτά. Μπορώ και να τα βρώ αλλού
Εδώ θέλω να ακούσω TASSO, να διαβάσω Adri, να δω τις φωτογρφίες του Astrojioggi κλπ κλπ.
Για ποιό λόγο λοιπόν σύμβαση με την ΑΕΠΙ?. Δεν ανεβάζουμε ξένες δημιουργίες και μένει και πιο πολύ "χώρος" για τις δικές μας. (Για σκεφτείτε να ανεβάσει κάποιος τα έργα των Ρίτσου, Αναγνωστάκη Καβαδία κλπ κλπ...)

Αυτή η γνώμη μου πέρι ΑΕΠΙ
Συμφωνώ.Η Σύμβαση με την ΑΕΠΙ είναι απαραίτητη.600 ευρώ το χρόνο
αν τα μοιράσεις είναι ψίχουλα και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Αυτό βέβαια αφορά και τις δικές μας δημιουργίες.Πρώτη φορά από τότε που άρχισα να γράφω δεν θέλω να τις μοιραστώ με κανέναν.
Την είδα αλλιώς.Λογαριασμό,συμμετοχές και ασφάλεια.
Εδώ και τώρα.
Γειά σας, δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε όλα τη συζήτηση, έχω χάσει πολλά φαίνεται! ¨Οσο για την ΑΕΠΙ Σωτήρη, πέρα από το αν τα μέλη βάζουν ξένες δημιουργίες, ίσως χρειάζεται για να διαχειρίζεται τις δικές μας δημιουργίες! Από τη στιγμή που εκτίθενται εδώ ο οιοσδήποτε τις αντιγράφει και τις κάνει ότι θέλει! Είμαι μέλος της ΑΕΠΙ από το 1995 και νομίζω πως και τα demo που βάζει κάποιος στο internet τα δηλώνει εκεί, νομίζω δεν το έψαξα ακόμη. Πάντως έχω δηλώσει στην ΑΕΠΙ σε ποια site έχω δημιουργίες! Αυτά για την ώρα! Καλό Σ/κ σε όλους.
οσο παραμενει ανοιχτο το θεμα της διαχειρησης μελη οπως ο Νικολας ασιμος (ονομα που δεν του ανηκει) καφροι τυπου πουτσαρονε μαλακες που δημοσιευουν υλικο που δεν τους ανηκει ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΥΛΟ και πειτε με δικτατορα Το κεφαλι στον τουρβα για κρετινους δεν το βαζω, ουτε γουσταρω να παιζω το παιχνιδι του δημοκρατη οταν ολοι κανουν το κοροιδο και μετα διαμαρτυρονται.
Και σ' αυτό συμφωνώ.Ούτε εγώ το βάζω το κεφάλι στον τουρβά για τους ανώνυμους τσάμπα μάγκες.
Μεχρι να βγει η νεα διαχειρηση εχω κλεισει την ελευθερη προσβαση στο ουτοπια.
Για να γινει καποιος μελος πρεπει να παρει αδεια απο τη διαχειρηση. Φυσικα αυτο ειναι προσωρινο μετρο και το πηρα γιατι καποια καλα παιδακια αρχισαν να φτιαχνουν λογαριασμους με το κιλο και να γραφουν μαλακιες ωστε να το γαμησουν τελειως το σαιτ. ηδη εσβησα καποιους νεους λογαριασμους τυπου μπρουνο πουτσαρονε και καθαρος κρετινος. Τωρα που πηρα το κολαει δεν με σταματαει τιποτα. Οποτε αλλαχτε με αμεσα.
προτάσεις

α. σε όποια δήποτε φωτογραφία ή μουσική θα μπαίνει απαραίτητα να μπαίνει από κάτω η πηγή προέλευσης είτε πρόκειται για επαναδημοσίευση ή για αύθεντική, το ίδιο ισχύει και για μεταδημοσιευμένα κείμενα και εν γένει για αναδημοσιεύσεις σύμφωνα με τον 2121 του 93 περί πνευματική ιδιοκτησίας. [αυτά για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο] απο κεί και κάτω η διαχείρηση να μην έχει καμοία ευθύνη

β. ας μην επιτρέψουμε τα ίδια τα μέλη την ανάρτηση βομολοχειών ή προκλητικών σχολίων για άλλα μέλη, συναπάγεται κατά την άποψή μου πως στα προκλητικά σχόλια περιλαμβάνεται και οι φωτογραφίες αμα και οι μουσικές

γ. ας μην επιτρέψουμε τα ίδια τα μέλη την πολιτική συζήτητηση διότι η μακραίωνη πείρα μου στο internet [1998 εως σήμερα] έδειξε πως μάλλον μπελάδες φέρνει παρά όφελος

δ. για να υπάρχει καταλαγή και σύμπνοια προτείνω να δημιουργηθεί ένα θέμα συζήτησης με τον τίτλο "στον ψυχολόγο" όπου θα βγάζουμε τα σωψυχά μας και θα συζητάμε ότι προβλήματα υπάρχουν στο site και θα προσπαθούμε ομαδικά να βρούμε λύση, έχει δοκιμαστεί και αλλού σε άλλο forum που είμαι μέλος και έχει αποτελέσματα

ε. ας αποβάλουμε από μέσα μας τη λογική του καπετανάτου που έχουμε μερικοί, ότι δικαίωμα έχει ο διαχειριστής στο site έχω κι εγώ η δημοκρατία έγκειτε στο γεγονός ότι μπορείς να πεις τον άλλο μαλάκα και ο άλλος να σε αποκρούσει με λογικά επιχειρήματα διαφορετικά έχουμε απολυταρχία και όπως έλεγε και ο Βικέντιος Δαμοδός στο Συνταγμάτιο Θεολογίας αυτό είναι το ποιό άριστο πολίτευμα δηλ το να κυβερνούν πολλοί

στ. ας προασπήσουμε σαν μέλη την διαφύλαξη των διαχειριστών από διάφορους κακόβουλους, είναι πάγια αρχή των διαφθορέων πρώτα να χτυπουν αυτούς που είναι ποιο ευάλωτοι και στην προκείμενη ευάλωτος είναι ο διαχειριστής γιατί αυτός φαίνεται περισσότερο εδώ κολάει αυτό που λέει η αγία γραφή, πάταξον τον ποιμένα και διασκόρπισων τα πρόβατα.

ζ. ας μην θεωρούμε τον δίπλα μας ex voto και de jure ανταγωνιστή αυτό οδηγεί αυτόματα στην αυτοδιάλυση

η. [και το ποιο σημαντικό] ας μη δίνουμε και πολύ σε πολλά σημασία ας αφήσουμε να πέσει και κάτι κάτω.

αυτά και ευχαριστώ
Στο α) δεν αρκει. Μόνο όσες δημηουργίες είναι public domain (δηλαδή έχουν περάσει 70 χρόνια από το θανατο του δημιουργού τους) μπορούν να δημοσιευτούν. Ως προς τη δημοσιευση: Δεν μπορείς να ανεβάζεις μια συμφωνία τοθ Beethoven ηχογραφημένη από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου χωρις άδεια (και συνεπώς χωρίς κυρώσεις) διότι ναι μεν ο Λουδοβίκος εφυγε εδω και καιρό, η ηχογράφηση όμως ανήκει στην δισκογραφηκη που την πλήρωσε και υπόκειτε σε άλλους νόμους. Μπορείς όμως κάλιστα να ηχογραφήσεις την εν λόγω συμφωνία μόνος σου και να τη δημοσιεύσεις όπου θέλεις.

β) συμφωνω

γ) διαφωνω. Πολιτικές συζητήσεις είναι πάντα "επικύνδινες" ειτε μέσα στο ιντερνετ ειτε απ εξω. Το προβλημα με ο ιντερνετ ειναι οτι λείπει η "γλώσσα του σώματος" όποτε πειραγματα και αστειάκια μπορεί να παρεξηγηθουν και ότι μερικοι νοπμιζοντας οτι ειναι απολυτως ανωνυμοι συμπεριφερονται με τετοιο τρόπο που ποτέ δεν θα τολμούσαν στο καφενείο. Παρόλα αυτά το μην επιτρέψουμε πολιτική συζητηση το βρίσκω λάθος. Οποιος θέλει συμετεχει οποιος δεν θέλει... όχι

δ) οκ...

ε) αυτο δεν το κατάλαβα. ;-)

στ). συμφωνω

ζ). ναι

η). Πολυ σωστά
Βρε συ Μόντε. Μάλλον πειράχτηκες, ε? ;-) Η μήπως χαιρεσαι? ;-) με μπέρδεψες... :)
montekristo

αυτες τις ψευτοκουλτουριαρικες επαναστασεις αλλου και οχι σε μενα
δε στο επιτρεπω να με προσβαλεις με τετοιο τροπο
ελευθερια καλε μου ανθρωπε δε σημαινει ασυδοσια καταλαβες;;;
διοτι αγαπητε και η αναρχια ελεγε ο κοπροτκιν έχει και μια ηθική που δε σου επιτρεπει την ασυδοσια
ευχαριστω
Ισως θα πρέπει να μας δείξεις που διάβασες μια τέτοια πρόταση:

"ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ στους παρανομουντες χωρίς δεύτερη κουβέντα"

Και από την άλλη μια πρόταση έκανε ο γάτος. άμα δεν συμφωνεις (όπως δεν συμφωνώ και εγώ) πές το μας απλά και όμορφα. Τι διάλο σε επιασε πρωι πρωί.??

RSS

Πληροφορίες

poihtikh adeia poihtikh adeia δημιούργησε αυτό το κοινωνικό δίκτυο στο Ning.

Σημειώσεις

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΝΕΒΑ

Δημιουργήθηκε από τον/την flyingcat 28 Ιουν 2009 at 21:46. Τελευταία ενημέρωση: flyingcat 28 Ιουν.

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 23 Ιουν 2008 at 23:42. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Ιουν. 23, 2008.

ΜΗΝ πετάτε τα εισιτήρια !!!

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 27 Μάι 2008 at 5:10. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 27, 2008.

Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia 20 Μάι 2008 at 0:53. Τελευταία ενημέρωση: poihtikh adeia Μάι. 23, 2008.

© 2009   Δημιουργήθηκε από τον/την poihtikh adeia στο Ning.   Δημιουργήστε το δικό σας κοινωνικό δίκτυο

Διακριτικά  |  Αναφορά προβλήματος  |  Απόρρητο  |  Όροι χρήσης

Συνδεθείτε για να συνομιλήσετε
Technorati Profile